Marton Edina tanárnő ballagói

2015.05.13 17:24

Végzős lányok ballagása szöveggel 2015.doc (34816) Marton Edina Tanárnő búcsúzik:

 

Papp Sára:

 

Amint azt a kép is tanúsítja, egy rendkívül kreatív, művészetek iránt érdeklődő végzőstől búcsúzom elsőként. Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy művészeti karon szeretne továbbtanulni Szombathelyen. Sára Nagypáliban lakik, amely településen több napelem van, mint Egerszegen. ( Kis túlzással. ) Azt gondolom, ez Sárán is látszik, ő is fel van töltődve napenergiával.

 Rendszeresen sportol, karatézik, úgyhogy jó lesz vele vigyázni. A Zeneiskola oszlopos tagja, évekig hegedült, jelenleg pedig énekel.

 

Annamari, Andi és Petra egy éve vannak együtt és se nem látnak, se nem hallanak az örömtől, sőt még nem is beszélnek róla. (Lásd közös fénykép)

 

Körmöczi Annamari :

 

A következő kép Szlovéniában készült és magatok is láthatjátok, hogy Sissi királynőként is megállta Annamari a helyét.

Kaposváron szeretné folytatni tanulmányait, óvodapedagógusi szakon, vagy csecsemő és kisgyermekgondozó szakon Sopronban.

Biztos vagyok benne, hogy egy fogrémet reklámozó cég is le fog rá csapni, hiszen a mosolya nagyon egyedi ( de azért láttam már morcosan is nézni..)

Évek óta díj lovagol, Alsópáhokon lakik.

 

 

Herman Andi: Annamari szép mosolyáról a továbbiakban lehet, hogy Andi fog majd gondoskodni, hiszen Pécsett szeretné folytatni tanulmányait fogtechnikusi képzésen. A  kép is bizonyítja, hogy Andi 12 éve játszik vadászkürtön, számos hazai és nemzetközi fellépés áll már mögötte. Andi emellett zenél és énekel is és aktívan kivette mindig a részét a közösségi munkából is, többek között a városi diákönkormányzat tagja. Tornyiszentmiklóson él.

 

Kónya Petra: A hármas harmadik harmada Petra, aki Halogy községben lakik. Szintén Pécsett szeretné folytatni tanulmányait, mint Andi. Francia-történelem szakra adta be jelentkezését, de tudását és szorgalmát ismerve biztosak lehetünk benne, hogy sikerülni fog neki. Nagyon szeret zenét hallgatni és elmondása szerint zenélne is, ha tudna.

Amint azt a képen is láthatjátok még a Comenius-os kabalánkkal is megtalálták a hangot, több nyelven is tudott volna beszélgetni vele. 

 

Balogh Nóri: A következőkben a Kölcsey-s végzőseinket szeretném bemutatni. Elsőként Nórit, aki Lentiben lakik és tanulmányi átlagával és szorgalmával mindig jeleskedett.

Továbbtanulás, hobbi: 

 

Farkas Kitti: Nóri szobatársa Kitti, aki szintén mindig a tankönyvek társaságában töltötte az időt, bármikor látogattuk meg a szobájában. A tanulmányi eredményei is azt példázzák, hogy a könyveket nemcsak álcaként használta, hanem tanult is belőlük. Kitti szintén Lentiben lakik.

Továbbtanulás, hobbi:

 

 

Madarász Bogi: Bogi Budapesten, az ELTE-n szeretné tanulmányait folytatni, a nemzetközi tanulmányok szakon. Történelem és az angol (business) tantárgyakra kell majd koncentrálnia. Tervei között szerepel, hogy az angol mellett még olaszt vagy franciát tanul. 4 évig, a legtovább bírta szobatársa, Julcsi mellett, tehát kijelenthetjük, hogy ő az abszolút nyertes a túlélési versenyben. Bogi is Lentiből jár intézményünkbe. Bogit kommunikációs szakon is el tudnám képzelni, a jövőben valamilyen szóvivői pozícióban, hiszen mind külseje, mind kommunikációs képességei adottak hozzá.

 

 

Andrasek Julcsi: Julcsi  13 éve táncol Lentiben, lakóhelyén, a Kelta álom tánccsoportban. Szerényen géppuskalábú táncosnak is hívhatnánk, hiszen a lépések puszta látványától is el lehet szédülni. Hazai és nemzetközi versenyeken szereztek a tánccsoporttal előkelő helyezéseket. Turisztikai szakon szeretné folytatni tanulmányait, az olasz és angol nyelvet fogja még magasabb szintre fejleszteni. Magyarul is nagyon szépen kifejezi magát, mondhatni neki is jó a beszélőkéje.

 

 

Szabó Dominika:

 

Domit Beki nevű kutyája várja otthon, Alsópáhokon. A fényképen jól látható, hogy bármilyen szorított helyzetben feltalálja magát és még mosolyogni is tud. Zalaegerszegen szeretne továbbtanulni gyógytornászi szakon vagy Kaposváron gyógypedagógián. Szintén nagyon sportos lány, aki évekig röplabdázott.

 

Farkas Mónika:

Móni Keszthelyen lakik, szerencsés lány, hogy nyáron csak lesétál a partra csobbanni egyet. Többször látni őt jókedvűen kuncogni, mint szomorúnak. Kívánjuk neki, hogy sokáig őrizze meg ezt a pozitív életszemléletét. Sopronban szeretne továbbtanulni, óvópedagógiai szakon.

 

Horváth Rita:

Rita második éve erősíti csapatunkat, de nagyon gyorsan befogadták a lányok, kedves, szerethető természetét mindenki megkedvelte. 9 évig triatlonozott, amely sportág ugyebár nem a legkönnyebbek közé tartozik. Kitartó típus, hiszen közel 10 évig fuvolázott is. 3 testvére van, kishúga körüli teendőkben sokat segít édesapjának. Szabad óráiban szívesen kirándul, barátaival tölti az időt. Fogorvosi szakon szeretné folytatni a tanulmányait, Cserszegtomajon lakik.